Σα. Ιούν 22nd, 2024
αρχείο λήψης 2024 01 17t131644.587
Κοινοποίηση

Για έβδομη συνεδρίαση απολογείται η 35χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης της κόρης της και μάλιστα απευθυνόμενη στον πρόεδρο της έδρας είπε με έμφαση: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό!».

Ήταν το ξέσπασμα της 35χρονης κατηγορούμενης παιδοκτόνου από την από την Πάτρα προς την πρόεδρο της έδρας, αμφισβητώντας τις ερωτήσεις που της γίνονται και τον τρόπο με τον οποίο της γίνονται.
Έτσι λοιπόν είπε προς την πρόεδρο: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό.
Με ρωτάτε για τις νοσοκόμες, για τα μηνύματα, για τον πρώην σύζυγό μου Μάνο Δασκαλάκη».
Με την πρόεδρο της έδρας να σηκώνει το γάντι και να της απαντά ότι μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις που αυτή κρίνει σκόπιμο και η κατηγορούμενη να απαντά με τον τρόπο που επίσης κρίνει σκόπιμο ή να μην απαντά καθόλου στις ερωτήσεις αυτές.
Η κατηγορούμενη για ακόμη μια συνεδρίαση δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 9χρονης κόρης της στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και κυρίως για τη νωχελική της αντίδραση απέναντι σε νοσηλευτές και γιατρούς, όταν τους ενημέρωσε ότι συνέβαινε κάτι κακό στο παιδί.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το μοιραίο επεισόδιο στο παιδί.
Θεωρούσε ότι είναι ένα ακόμα επιληπτικό επεισόδιο που πάθαινε η κόρη της, γι’ αυτό και αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε στους γιατρούς.
Επίσης, προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της κόρης της, επικοινώνησε με τους γιατρούς που κουράρει στην Πάτρα το παιδί και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το πού θα γίνει η νεκροψία της 9χρονης.

Συνεχίζεται η απολογία της για έβδομη συνεδρίαση στο δικαστήριο και αναμένουμε να κρατήσει αρκετές ακόμη μιας και ακόμη δεν έχει ερωτηθεί από την εισαγγελέα, ούτε από τα υπόλοιπα μέλη της σύνθεσης της έδρας.

ΠΗΓΗ: ERT