Σα. Μάι 18th, 2024
5877866
Κοινοποίηση

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος στον Βόλο. Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, κηδεύτηκε το τεσσάρων μηνών βρέφος με τα δύο του αγαπημένα λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο με τους γονείς του να βάζουν και μια λούτρινη καρδιά.

Η νεκροψία έδειξε πως το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Κούση.

Το χρονικό

Η θανατηφόρα παράσυρση εκτυλίχθηκε γύρω στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου.

Στην διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών βρέφος, το εγγόνι του.

Ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και χτύπησε τον παππού με το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το 3 μηνών παιδί.

Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.