Κυ. Ιούν 16th, 2024
Mana
Κοινοποίηση

Στον Alpha μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) η τραγική μητέρα από την Αχαΐα που μέσα σε διάστημα ενός περίπου έτους έχασε τα δύο κοριτσάκια που έφερε στη ζωή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η ίδια μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή του Alpha ανέφερε όλο το χρονικό της υπόθεση που τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο αποκαλύπτιοντας παράλληλα και στιγμές από την προσωπική της ζωή που συγκλονίζουν.

Δείτε στο βίντεο του Alpha που ακολουθεί τι λέει η νεαρή μητέρα:

Η νεαρή μητέρα, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ιστορικό χρήσης ναρκωτικών στην οικογένεια. Η ίδια απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό στην οικογένεια, ενώ είπε επίσης ότι η διευθύντρια του νοσοκομείου τους είχε ενημερώσει πως τα πράγματα είναι σοβαρά αλλά δεν περίμεναν ότι το παιδί θα φύγει. Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στο παιδί, δεν φαινόταν να έχει το παιδί κάποια σοβαρή πάθηση.

«Πέντε μέρες πριν το πολύ σοβαρό συμβάν, που μας είπαν ότι το παιδί έχει επιληψία, το παιδί είχε πάρει φάρμακο στις 23:00 και έκανε πάλι σπασμό. Οι γιατροί είπαν να ανεβάσουν τη δοσολογία του φαρμάκου και την επόμενη ημέρα το παιδί έφυγε», ανέφερε η νεαρή μητέρα.

Η 23χρονη είχε χάσει και την αδερφή της μετά από νοσηλεία

«Είμαι πολύ δύσκολα», απάντησε η 23χρονη στο πώς διαχειρίζεται την απώλεια των παιδιών της. «Το μόνο που θέλω είναι τους δικούς μου και κανέναν άλλον. Και το παιδί μου αν γινόταν, αλλά…», πρόσθεσε.

Η 23χρονη, το 2014 είχε χάσει και την αδερφή της μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο. «Νοσηλευόταν στο Αγία Σοφία η αδερφή μου και μετά το εξιτήριο που πήρε, έφυγε».

«Μας είπαν πως θα γίνει προγονιδιακός έλεγχος που θα πάει επτά γενιές πίσω. Το ίδιο είπαν και σε εμένα. Τώρα έχει ξεκινήσει αυτός ο έλεγχος», πρόσθεσε η μητέρα των δύο βρεφών που έφυγαν σε διάστημα ενός έτους.