Σα. Ιούν 22nd, 2024
Beos 1 Scaled
Κοινοποίηση

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία, με την οποία “καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης …” έδωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τον οποίο “φωτογραφίζει” η ανακοίνωση, με αφορμή χθεσινή δήλωσή του για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επισκέφθηκε τη Μαγνησία.

Ειδικότερα, από τον Δήμαρχο Βόλου έγινε η ακόλουθη δήλωση:

“Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας  με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής  και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.

Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα.

Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο – ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και ανδρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά”.

ΠΗΓΗ: ERT