Κυ. Μάι 19th, 2024
Podilato
Κοινοποίηση

Ασύλληπτη τραγωδία στο Αγρίνιο με έναν 14χρονο να χάνει τη ζωή του με τραγικό τρόπο ενώ έκανε ποδήλατο.

Δεν χωρά ο νους την τραγωδία που γράφτηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στην Κυψέλη του Αγρινίου, όταν η βόλτα ανηλίκων με ποδήλατα, κατέληξε σε τραγωδία.

Όπως αναφέρει το agrinopress.gr, o 14χρονος μαζί με έναν ξάδελφο του, λίγο έξω από το χωριό πήγαν βόλτα με τα ποδήλατα τους, μέσω ενός χωματόδρομου που είχε διανοιχτεί σαν αντιπυρική ζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επιστροφή, ο μικρός έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει με δύναμη με το κεφάλι σε βράχο.

Ο ξάδελφος του κάλεσε σε βοήθεια και ο 14χρονος βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, συνοδεία αστυνομίας, ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες διασωστών και ιατρών στη συνέχεια, το παιδί δεν τα κατάφερε. Πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε συντριπτικό χτύπημα στον αυχένα.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο έσπευσαν οι γονείς του 14χρονου, συγγενείς και χωριανοί, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Τα νέα όμως για την τραγική κατάληξη του μαθητή «μούδιασαν» τους πάντες και οδήγησαν στην κατάρρευση τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού, που έχασαν με αυτόν τον τραγικό τρόπο, από τη μια στιγμή στην άλλη, το μοναδικό παιδί που είχαν.

Η οικογένεια του 14χρονου, που ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο Λεπενούς, ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr