Σα. Μάι 25th, 2024
221208164147 Argentina Lionel Messi E1699269609563
Κοινοποίηση

Ο Λιονέλ Μέσι και η μεγάλη προσφορά του στο ποδόσφαιρο τον έχει σώσει μέχρι και από ληστές – Τι αποκάλυψε κακοποιός για την αγάπη και τον σεβασμό στον Αργεντινό…

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Αργεντίνος σταρ συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να «τρελαίνει» με τις ικανότητες του, τα γκολ του και τους αμέτρητους τίτλους, με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τον λατρεύουν για όσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο και για όσα έχει καταφέρει, όμως υπάρχουν και πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις που τον σέβονται με τον δικό τους τρόπο.

Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε ο κακοποιός, Αλμπέρτο ο οποίος κρυβόταν πίσω από τις ληστείες των Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ. Σύμφωνα με λεγόμενά του σέβεται και αγαπάει τόσο πολύ τον Μέσι που ούτε αυτός επιχειρεί να τον ληστέψει αλλά αποτρέπει κι άλλους από το να το κάνουν. Πολύ απλά γιατί είναι ο Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ληστέψαμε τον Μπενζεμά. Ήμασταν επίσης, πίσω από τη ληστεία του Κριστιάνο στη Μαδέρα, αλλά τα λάφυρα δεν ήταν κάτι αξιοσημείωτο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω σταματήσει πολλές φορές τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Μέσι, τους ανθρώπους που με ζήτησαν, αλλά δεν μπορώ να τους σταματήσω όλους. Αυτή τη φορά κατάφερα να το κάνω κι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό.

Πρόσφατα, σχεδόν έναν χρόνο πριν, μου ζήτησαν να διαρρήξω το σπίτι των γονιών του Μέσι. Ο Μέσι ήταν ήδη στο Παρίσι. Πήγα να το δω, γιατί ξέρω πολύ καλά την περιοχή, και δεν ήθελα. Από σεβασμό στον Μέσι δεν το έκανα, γιατί τον αγαπώ».

Είναι σύνηθες φαινόμενο ποδοσφαιριστές να πέφτουν θύματα ληστείας καθώς το πρόγραμμά τους με την ομάδα μπορεί να διαρρεύσει πολύ εύκολα κάνοντας τη ζωή των κακοποιών πιο εύκολη όταν κανείς δεν είναι μέσα στο σπίτι.